Atalanta: Luis Muriel a Bundesligába igazolhat! – sajtóhír

Atalanta: Luis Muriel a Bundesligába igazolhat! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Nicoló Schira információi alapján az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta kolumbiai támadóját, Luis Murielt az Eintracht Frankfurt szeretné szerződtetni…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Nicoló Schira értesülései szerint az Eintracht Frankfurt megtette első ajánlatát az Atalantának Luis Muriel játékjogáért cserébe. A német együttes 2025-ig szóló szerződést kötne a rutinos kolumbiai támadóval, amely opcionálisan további egy évvel meghosszabbításra kerülhet. Muriel évente 3 millió eurót kereshet a frankfurti gárdában, a bergamói klubnak pedig 5 millió eurót + további bónuszokat fizethet érte.

Luis Murielt 2019 nyarán a Sevillától igazolta le az Atalanta 21,2 millió euró ellenében. A kolumbiai támadó a 2019/2020-as idényben, majd a 2020/2021-es szezonban is remekül teljesített. Valósággal ontotta a gólokat, ráadásul úgy, hogy koránt sem volt stabil kezdő, az elmúlt két kiírás folyamán azonban jócskán visszaesett a teljesítménye. Muriel mindent egybe véve 159 mérkőzésen lépett pályára a bergamói alakulatban, ezeken 62 találatig jutott. Karrierje során megfordult még többek között a Fiorentina és az Udinese színeiben is. 

fociclub