Méreginjekcióval kivégezték Floridában a bestiális gyilkost

Méreginjekcióval kivégezték Floridában a bestiális gyilkost

Helyi időszámítás szerint kedd este halálos injekcióval kivégezték ki a Michael Zack III nevű férfit, aki két nő haláláért felelős. Az egyik áldozat a gyilkos egyik barátja, Ravonne Smith volt, aki egy észak-floridai bárban dolgozott. Michael Zack III különösen brutális módon vette el az életét: megverte, megerőszakolta, majd egy osztrigabontó késsel többször is megszúrta. A gyilkosság után kirabolta a nőt, majd napokig egy üres házban bujkált – írták.

Mint a bírósági papírokból kiderült, az elkövető egy nappal előtte egy másik nőt is megölt. Első áldozata Laura Rosillo volt, akivel egy másik floridai bárban ismerkedtek össze. A nőt a tengerpartra hívta, hogy együtt drogozzanak. Ám a helyszínen megtámadta áldozatát, akit megvert, majd megfojtott.

Az 54 éves férfit 18 óra 14 perckor nyilvánították hallottnak, miután beadták neki a méreginjekciót a floridai állami börtönben. A kivégzést este 6 órakor azzal kezdték, hogy megkérdezték a férfit, szeretne-e az utolsó szó jogán mondani valamit, mire ő „igen, uram”-mal felelt – írja a CBC News.

Ezután Michael Zack III felemelte a fejét, hogy egyenesen a tanúkra nézhessen, majd azt mondta:

„Mindannyiótokat szeretlek!”

Írta a Magyar Hírlap