Korábbi edzőjét nevezi ki a Napoli – sajtóhír

Korábbi edzőjét nevezi ki a Napoli – sajtóhír

Miután a csapat a vártnál gyengébben teljesít, az olasz bajnoki címvédő Napoli hamarosan edzőt válthat

Gianluca Di Marzio információi szerint a Napoli vezetősége a keddi napon megállapodott a csapatot korábban már irányító Walter Mazzarrival, hogy újból az együttes vezetőedzője legyen. Az új edző érkezését, mint ahogyan Rudi García menesztését rövidsen bejelenthetik.

A bajnoki címvédő Napoli a múlt hétvégén már a harmadik vereségét könyvelte el az aktuálisan futó idényben, mellyel a negyedik helyen tíz ponttal van lemaradva az éllovas Intertől. A klub vezetése már az októberi bajnoki szünetben gondolkodott az edzőváltáson, mostanra pedig végleg a nyáron kinevezett francia tréner leváltása mellett döntöttek.

A hírek szerint Aurelio De Laurentiis klubtulajdonos hétfőn Igor Tudorral tárgyalt, de nem tudtak megállapodni egymással, Mazzarrival viszont egyezségre jutottak, így a 62 éves tréner visszatérhet Nápolyba.

A rutinos olasz szakember annak idején 2009 és 2013 között volt a Napoli edzője, irányításával egy Olasz kupát és egy Szuperkupát nyertek a déliek. Ugyanakkor Mazzarri a Cagliaritól való távozása óta már másfél éve nem edzősködött.

fociclub