Kifakadt a gyönyörű színésznő: Ez nem plasztika!

Kifakadt a gyönyörű színésznő: Ez nem plasztika!

Mindenki tudja, hogy Sofia Vergara elképesztően jól néz ki, de ez nem plasztikai műtétnek köszönhető, amivel az internetes trollok vádolják. A Modern család 51 éves sztárja nemrég indította útjának saját napfényvédő termékcsaládját, éppen azért, mert saját elmondása szerint, a fényvédőknek köszönheti a fiatalos külsejét.

Objektum doboz

„Néha beleolvasok az üzenetekbe, de mindig rájövök, hogy minek teszem ezt? Általában olyan emberek találnak meg, akik rossz hangulatban vannak, vagy depressziósak vagy féltékenyek. Olyanokat írnak, mint hogy »annyi mindent megcsináltattál már magadon, hogy nem is hasonlítasz önmagadra«. Én meg szívem szerint csak annyit mondanék, hogy ez nem plasztika, ezt úgy hívják, hogy öregedés, igen baromi öreg vagyok, ezért nézek ki másképp” – fakadt ki a szépséges kolumbiai színésznő.

Tagadhatatlan, hogy Sofia fantasztikus formában van, és nem meglepő, hogy senki nem hiszi el neki, ha azt mondja, hogy 51 éves.

A színésznő legutóbb július közepén került a címlapokra, amikor kiderült, hogy férjével Joe Manganiellóval hét év házasság után külön utakon folytatják. Hollywood egyik legdögösebb sztárpárja szakításának a hátterében állítólag az állt, hogy Joe nagyon szeretett volna apa lenni, amit Sofia már nem tudott megadni a férjének, de ezt egyikőjük sem erősítette meg.

Írta a Magyar Hírlap