Óriási bejelentést tett az Aldi, olcsóbb lesz egy egyik legnépszerűbb karácsonyi fogás

Óriási bejelentést tett az Aldi, olcsóbb lesz egy egyik legnépszerűbb karácsonyi fogás

A karácsonyi halakcióban a vásárlók terméktől függően 25-30 százalékkal alacsonyabb áron juthatnak hozzá például friss norvég lazacfiléhez, az aranydurbincshoz, a tengeri sügérhez, az afrikai harcsafiléhez, az egész pisztránghoz, különböző natúr és fűszerezett lazacfiléhez, továbbá halászléhez. A sushi boksz és a szardella is 25-28-kal kedvezőbb áron érhető el a vállalat következménye szerint.

Az akció a vállalat valamennyi magyarországi üzletében egységesen, ugyanolyan mértékben érvényes – áll a tájékoztatásban. Ahogy arról az Origo beszámolt, a vállalat már korábban is jelentett be árcsökkentést egyes termékeire.

A karácsony közeledtével különösen érdekessé válik az, hogy az Aldiban és más bolthálózatokban mikor tudják intézni a karácsonyi bevásárlást a vásárlók. Nemrég az Aldi is adott ki tájékoztatást a december 24-i nyitvatartásról. Eszerint a vállalat boltjai, csakúgy, mint a Tesco áruházai, déli 12 óráig tartanak nyitva idén december 24-én.

A vásárlóknak idén semmiképp nem szabad rutinból bevásárolni indulniuk, különösen, ha még szenteste napján, december 24-én szeretnének egyes árukat vagy élelmiszert beszerezni az ünnepi étkezésekhez. Idén több boltlánc is zárva tartja üzleteit azon a napon, például a Lidl és a Rossmann, illetve a Penny is.

Írta a Magyar Hírlap