Bundesliga: Szalai Attila bajnokságon belül válthat csapatot! – sajtóhír

Bundesliga: Szalai Attila bajnokságon belül válthat csapatot! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben rendkívül jártas Florian Plettenberg információi alapján a TSG Hoffenheim magyar válogatott hátvédje, Szalai Attila a Freiburghoz kerül kölcsönbe a szezon második felére…

(Photo by Christian Kaspar-Bartke/Getty Images)

A német Sky Sport újságírója, Florian Plettenberg úgy tudja, hogy a két klub mindenben megegyezett egymással Szalai Attila kapcsán. A magyar válogatott védő az idény végéig kerül kölcsönbe a Sallai Rolandot is foglalkoztató Freiburghoz, ám a megállapodás nem tartalmaz vételi opciót. Christian Streich csapatánál jelenleg több hátvéd is sérüléssel bajlódik, ezért érkezik hozzájuk a Hoffenheimnél kevés lehetőséget kapó Szalai. 

Szalai Attilát tavaly nyarán igazolta le a TSG Hoffenheim a Fenerbahcétól 12,3 millió euró ellenében. Pellegrino Matarazzo mindössze 4 bajnokin és 1 Német Kupa találkozón szavazott számára bizalmat. Legutóbb december elején jutott szóhoz, ráadásul akkor nyert utoljára a Hoffenheim. Vogt távozása ellenére sem került be a kezdőbe, nem mellesleg a klub az elmúlt négy Bundesliga meccsén 12 gólt kapott.

fociclub