Másnak hitték, ezért kellett meghalnia egy 17 éves fiúnak

Másnak hitték, ezért kellett meghalnia egy 17 éves fiúnak

A News Sky arról írt, hogy őrizetbe vettek két 15 éves srácot is a gyilkossággal összefüggésben, azonban a második fiút óvadék ellenére elengedtek, és most szabadlábon védekezhet. A késeléssel gyanúsított fiatalnak azonban bíróság elé kell állnia. A nyomozás folytatódik, és további szemtanúkat keresnek, hogy teljes képet kapjanak az incidensről. A West Midlandsi rendőrség így nyilatkozott az esetről a lapnak:

„Gondolataink továbbra is Mohammad családjával és barátaival vannak. Most vádat emeltünk egy fiú ellen a haláleset miatt, de a nyomozás tovább folytatódik. Továbbra is szívesen beszélünk mindenkivel, aki szombaton 15.30 előtt a környéken tartózkodott. Mindenkit arra kérünk, hogy ha bármilyen információval rendelkeznek a gyilkosságról, akkor lépjenek kapcsolatba velünk” – mondta el Michelle Thurgood nyomozó.

Nem Muhammad volt a célpontja a késelésnek

A Metro magazin csütörtök délelőtt számolt be róla, hogy Michelle Thurgood nyomozó elárulta, fejlemények történtek a nyomozás során. Kiderült, hogy Muhammadot téves személyazonosság miatt gyilkolták meg, ugyanis összekeverték valakivel a támadói.

Arról egyelőre nem nyilatkozott a rendőrtiszt, hogy milyen okból akartak gyilkolni a 15 éves fiúk, és hogy ki lehetett a célpontjuk, aki hasonlított Muhammadra.

Írta a Magyar Hírlap