Magyar Péter elárulta, mit kedvel Orbán Viktorban

Felidézte azt is, milyen volt, amikor a miniszterelnök Brüsszelben 500 eurósokat lobogtatott.

Magyar Péter országjárása második hetében Baranyában járt, ahova az RTL Házon kívül stábja is elkísérte. A TISZA párt alelnöke elmondta, milyen embernek ismerte meg Orbán Viktort, és felidézte, milyen volt, amikor a miniszterelnök Brüsszelben előkapott egy köteg 500 euróst.

Magyar Péter elárulta, mit kedvel Orbán Viktorban

Magyar Péter országjárása második hetében Baranyában járt, ahova a Házon kívül stábja is elkísérte. A Tisza párt alelnöke elmondta, milyen embernek ismerte meg Orbán Viktort, és felidézte, milyen volt, amikor a miniszterelnök Brüsszelben előkapott egy köteg 500 euróst. Magyar Pétert még Mohácson, a fideszes fellegvárban is sokan várták – a Házon kívülnek a támogatói is nyilatkoztak arról, miért szeretnének változást az országban.

Orbán Viktorról sokat beszélt a minap Magyar Péter Puzsér Róbertnek is. A hívg.hu is írt róla, hogy a TISZA Párt alelnöke szerint „Orbán Viktor egy demokratikus hősnek indult 1988-ban. Meghatározó politikusnak indult, azzá is vált, egészen 1998–2002 közöttig, bár voltak utólag red flagek, akár a gazdasági életben, akár a politikai hatalomgyakorlást tekintve, de összességében az egész magyar politikai kínálatból kiemelkedett, mint egy fáklya, világított”.

Magyar hozzátette: Orbánt 2002-ben, a választási vereségkor érte egy olyan ütés, hogy “nem elég jól kormányozni, hanem meg kell szerezni a hatalom minden részét, le kell építeni a fékeket és ellensúlyokat, médiabirodalmat kell építeni, Machiavelli eszközeit használva kell kormányozni”. Magyar végül Puzsér Róberttel beszélgetve egy kérdésre válaszolva kitért arra is:

Nem terveztünk puccsot Lázár Jánossal, de láthatóan ügyesen helyezkedik, és kivár, hogy mi fog történni.”

HVG