Magyar középpályást szerződtetett a Kecskemét – HIVATALOS

Magyar középpályást szerződtetett a Kecskemét – HIVATALOS

Sérült alapembere kiesése után középpályást keresett és talált az előző idényben az NB I második helyén végző Kecskeméti TE csapata…

A Kecskemét hivatalos oldalán számolt be róla, hogy szerződtette a csapat nélküli középpályását, Zsótér Donátot, aki legutóbb a kieső Budapest Honvéd alkalmazásában állt.

A 27 éves középpályás a Videotonnál nevelkedett, majd a Honvéddel magyar bajnok, az Újpesttel kupagyőztes lett. Zsótér Kispesten 113 meccsen 11 gólt és 10 gólpasszt jegyzett, míg Újpesten 101 fellépésén 13 találat és 19 gólpassz fűződik a nevéhez. Az élvonalban összesen 229 mérkőzés van a háta mögött.

“Egy szép emlékű hely számomra a Széktói Stadion, ugyanis kisteleki srác vagyok, s mivel nem volt messze tőlünk sose Kecskemét, gyerekkoromban rengeteg meccsre jártunk át édesapámékkal a Szivics-érában szurkolni. Sok, számomra ismerős arc is szerepelt az akkori csapatban, például Lencse Laci, Gyurcsó Ádi, Forró Gyuszi és Tököli Attila. Szerintem még fotóm is van arról, hogy itt vagyok a lelátón. Mindig jól éreztem magam, kitűnő volt a hangulat, nagyon befogadó és családias légkörrel. Manapság is látszik, hogy mennyire szeretik a csapatot Kecskeméten, hiszen futball-láz van a városban. Jó látni ezt, hiszen van a klubnak egy szép múltja, amihez a srácok most hozzátettek egy nagyon nagy részt a második hellyel és a nemzetközi szerepléssel. Bízom benne, hogy továbbra is ilyen sikeresek tudunk majd lenni” – jelentette ki Zsótér.

A KTE honlapja kiemelte, hogy Banó-Szabó Bence sérülése miatt volt szükségük egy kreatív középpályásra.

fociclub