Itthon: Félmillió forintot ad a rendőrség, ha segít megoldani ezt az ügyet

Itthon: Félmillió forintot ad a rendőrség, ha segít megoldani ezt az ügyet

Egy Pápán történt súlyos bűncselekmény miatt tűztek ki nyomravezetői díjat.

Az elkövető 2023. november 24-én 20 óra 45 perckor Pápán az Esterházy utcában megtámadott egy gyalogosan közlekedő személyt, majd távozott a helyszínről.

Az alábbi felvételen a feltételezett elkövető látható a világos színű kapucnis pulóverben.

[embedded content]

Az ügyben a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Amennyiben pedig szükséges, úgy a hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi és természetesen bizalmasan kezelni a rendőrség a nyomravezető személyét.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pápai Rendőrkapitányságon (8500 Pápa, Széchenyi István utca 18.), vagy hívja a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának megbízott osztályvezetőjét, Mehringer Richárd rendőr századost a 06-20-485-0080-as mobilszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

HVG