Messi elárulta, mikor fejezi be a pályafutását

Az argentin válogatott márciusi felkészülési mérkőzéseiről sérülése miatt távolmaradó világbajnok klasszis a jövőjéről beszélt…

(Photo by Brennan Asplen/Getty Images)

Miközben az argentin válogatott márciusban két felkészülési mérkőzést játszott az Egyesült Államokban, a gárda csapatkapitánya, Lionel Messi sérülés miatt nem csatlakozhatott a nemzeti csapat keretéhez.

Az Inter Miami 36 éves klasszisa a Big Time Podcastban a pályafutása befejezésének időpontjáról ejtett szót:

“Abban a pillanatban, amikor azt érzem, hogy már nem tudok teljesíteni, már nem élvezem és nem segítem a csapatomat, be fogom fejezni. Nagyon önkritikus vagyok magammal szemben, tudom, mikor vagyok jó, mikor rossz, mikor játszom jól és mikor játszom rosszul. Amikor úgy érzem, eljött az ideje, hogy megtegyem ezt a lépést, megteszem anélkül, hogy az életkorra gondolnék. Amíg jól érzem magam, szeretném folytatni.”

“Hálás vagyok, hogy mindent elértem a sportban, nincs már több célom” – tette hozzá.

Az argentin kiválóság azt is elárulta, hogy a labdarúgás mellett a tenisz és a padel a kedvenc sportja, de mióta az Egyesült Államokban él, megkedvelte az amerikai futballt, melynek már javában tanulja a szabályait.

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub