Végleg az Eintracht Frankfurtban folytatja a PSG fiatal középpályása – HIVATALOS

A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy végleg megvásárolják Hugo Ekitiké játékjogát.

(Photo by Arne Dedert/picture alliance via Getty Images)

Az Eintracht Frankfurt és a Paris Saint-Germain csapata is megerősítette, hogy aktiválták Hugo Ekitiké kölcsönszerződésében szereplő vásárlási opciót, így a francia középpályás végleg a német csapat játékosa lett. Ektiké egy 2029-ig szóló szerződést írt alá újdonsült klubjával. A Transfermarkt szerint 16,5 millió eurót fizetett a Frankfurt érte a franciáknak.

“Hugo az eddigi fellépései során megmutatta, mire képes. Határozottan meg vagyunk győződve a benne rejlő potenciálról, és már nagyon várjuk, hogy a jelenlegi szezonon túl is az Eintracht mezében láthassuk őt”

– nyilatkozta a németek sportigazgatója, Markus Krösche a klub hivatalos oldalának.

Ekitikét 2023 nyarán igazolta le végleg a PSG a Stade Reims csapatától 28,5 millió euró ellenében, miután egy szezont kölcsönben töltött a párizsiaknál. Az új idényben azonban már egyáltalán nem számított rá Luis Enrique vezetőedző, így a téli átigazolási ablakban a szezon második felére kölcsönbe került a Frankfurthoz. A németeknél minden sorozatot figyelembe véve eddig 12 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken egy-egy gólt és gólpasszt jegyzett.

fociclub