Bajnokságon belül került kölcsönbe az Eintracht Frankfurt támadója – HIVATALOS

Bajnokságon belül került kölcsönbe az Eintracht Frankfurt támadója – HIVATALOS

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen kölcsönvette az Eintracht Frankfurt létszámfeletti kolumbiai támadóját, Borrét.

A Werder Bremen hivatalos csatornáin keresztül jelentette be, hogy a már jelenleg is futó 2023/24-es szezonra kölcsönben megszerezték az Eintracht Frankfurt kolumbiai csatárát, Rafael Borrét. A két csapat közleménye szerint a brémaiknak nincs végleges vásárlási opciója a 27 éves támadóra.

Borré hazájában, a Deportivo Caliban nevelkedett, és még csak egy fél éve játszott a kolumbiai alakulat felnőtt keretében, az Atlético Madrid máris lecsapott rá 2015 nyarán. A “matracosoknál” azonban nem játszhatott, ugyanis először pont a Deportivo Calinak adták kölcsön, majd a Villarrealnak a rákövetkező idényben. Mivel az európai kaland nem jött be túlságosan, így 2017-ben visszatért Dél-Amerikába, a River Plate igazolta le 3,5 millió euróért. Az argentinoktól 2021-ben távozott, a Frankfurthoz igazolt ingyen, miután lejárt a szerződése. A frankfurti csapatnál a két idénye alatt 92 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken 15 gólt és 12 gólpasszt jegyzett.

fociclub