A Mezőkövesd közleményt adott ki az egyik játékosáról

Az NB I-es sereghajtó Mezőkövesd-Zsóry klubja és a csapat egyik játékosa között nézeteltérés alakult ki…

 

A Mezőkövesd-Zsóry szerb vezetőedzője, Milan Milanovics a Puskás Akadémia elleni, 4-0-ra elvesztett hazai mérkőzés előett azt mondta, hogy sérülés miatt nem számíthat Christian Gomisra, azonban a játékos a közösségi oldalán cáfolta a vezetőedző állításait.

A klub hivatalos közleményben válaszolt a labdarúgónak: “A Mezőkövesd Zsóry FC-nél a bajnoki keretbe bekerülő játékosok kiválasztása a mindenkori vezetőedző feladata. Ez a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokin sem volt másképp. Milan Milanovic vezetőedző a hétközben mért edzés adatok és az edzéseken nyújtott teljesítményből arra következtetett, hogy Christian Gomis nem teljesen egészséges, játékra alkalmatlan.”

“Amennyiben Christian Gomis nem az egészségügyi állapota, hanem egyéb tényezők miatt nem teljesített megfelelően az nem profi labdarúgóhoz méltó, minthogy az sem, ahogy a saját klubjáról és annak alkalmazottjáról nyilatkozott. Az említett hétvége további történése, hogy Christian Gomis profi labdarúgó a Debreceni VSC mérkőzését élőben a helyszínen tekintette meg, míg saját csapatáé kevésbé érdekelte, így azon nem jelent meg. Ezzel klubunk az ügyet lezártnak tekinti” – tette hozzá a klub.

A szenegáli középpályás a Mezőkövesd színeiben ebben az idényben kezdőként 14, csereként három mérkőzésen lépett pályára, de február 17. óta egyáltalán nem kapott lehetőséget a sereghajtó színeiben.

fociclub