Nincs energiám a jövőmön gondolkodni

Nincs energiám a jövőmön gondolkodni

Újabb felejthető időmérőn van túl Logan Sargeant, miután a Williams újonca a Q1-ben csúnyán falba rakta az autóját, ezzel pedig az utolsó helyről kezdheti majd a holnapi Japán Nagydíjat. Az amerikai frusztráltan nyilatkozott kiesése után, mivel úgy érezte, a tempója meg lett volna egy jobb eredményhez.

„Jó napom volt addig a pontig. Tegnap óta sokat javítottunk az autón, jól éreztem magam. Elég sok problémánk volt az autó hátsó felének tapadásával az utolsó szektorban, aztán egyszer túl agresszív voltam a gázadással, rámentem a fűre, utána pedig nem sok mindent tehettem. Nehéz dolgom volt a hátsó gumik túlmelegedésével és nem voltam elég türelmes. Nem volt okom azt csinálni, amit csináltam” – mondta Sargeant.

A Williams újoncának jövője a csapatnál egyelőre erősen kérdéses. Egyedül a brit csapat az, amelyik nem jelentette még be mindkét ülésének tulajdonosát 2024-re, a hírek szerint mind Mick Schumachernek, mind pedig az Aston Martin teszt- és tartalékpilótájának, 2022 F2-es bajnokának, Felipe Drugovichnak van esélye megszerezni az Alexander Albon melletti pozíciót.

„Egész nap gyors voltam, de mindez nem számít, ha nem tudom kihasználni. Sosem ideális ez a helyzet, nem próbálom a falba rakni az autót… Nem tudok mást mondani, a legjobbamat próbálom nyújtani. Az a nehéz ebben az egészben, hogy tudom, hogy megvan a tempóm, de ezek az apró hibák sok problémát okoznak nekem. Magam mögött hagyom és próbálkozok tovább.”

„Nincs energiám arra, hogy a jövőmön gondolkodjak. Csak azzal foglalkozom, hogy a lehető legjobbamat nyújtva teljesítsem az összes versenyt. Nagy kár ez a mai, kihagyott lehetőség” – zárta az amerikai.

formula.hu