Orbán Viktor gondolataival nyit az idei CPAC

Nagy Áron
2024. április 25. csütörtök. 8:54

Idén április 25-én és 26-án rendezi meg újra, harmadik alkalommal az Alapjogokért Központ a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungary-t. A megnyitón Orbán Viktor miniszterelnök, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója, Matt Schlapp, a CPAC Foundation elnöke és Irakli Kobakhidze, Georgia miniszterelnöke osztják majd meg gondolataikat a hazai és külföldi hallgatóságukkal.

A nemzeti-konzervatív tábor korábbiaknál is nagyobb seregszemléje lesz az 2024-es CPAC Hungary, mely a Wokebusters címet viseli, jelszava pedig az uniós és az amerikai választásoktól aligha függetlenül: „Csapoljuk le a mocsarat!”.

A rendezvényre rekordszámú, mintegy háromezer vendéget várnak. Hat kontinensről nyolcvan felszólaló érkezik, és tizenhárom ország újságírói, riporterei tudósítanak majd a helyszínről. Az előadók névsora is impozáns: két jelenlegi és három volt kormányfő, hét miniszter, tíz politikai párt elnöke, és megannyi képviselő, véleményformáló van közöttük.

Orbán Viktor miniszterelnök beszédét a Magyar Hírlap percről percre közvetíti, a CPAC Hungary részletes programja pedig elérhető az esemény honlapján itt. A rendezvényt közvetítik is.

Írta a Magyar Hírlap